Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lino Golden, replică pentru Alex Velea după ce s-au certat. Abi Talent a intervenit și l-a umilit pe Alex

alex velea antonia

Scandal de zile mari în showbiz-ul românesc! Lino Golden, replică dură pentru Alex Velea după o ceartă incredibilă. Mai mult, Abi Talent şi-a umilit şi el fostul mentor muzical. Iată ce se întâmplă în familia “Golden Boy Society”!

Lino Golden, replică dură pentru Alex Velea

“Copiii adoptaţi” ai lui Velea s-au răzvrătit. În urma reproşurilor aduse de Alex Velea şi Antonia, Lino Golden a decis să le transmită acestora un mesaj prin care să încheie întregul scandal. Se pare că cei doi artişti i-ar fi sugerat să rupă legătura cu Abi Talent, un alt fost “protejat” al lui Velea. Radu Cârstea, pe numele său adevărat, are 22 de ani şi este originar din Braşov. Lino cântă de la 6 ani, dar a devenit cunoscut odată cu lansarea piesei “Panamera”, potrivit playtech.ro.

Citește și: VIDEO Norocul nostru că nu avem trenuri de mare viteză: Japonia se plânge că circulă mai mult goale, din cauza coronavirusului

“Mulţumesc din suflet că m-au luat la ei în casă, că m-au crescut. Au avut grijă de mine şi mi-au dat un sens în viaţă. Se încheie aici un capitol din viaţa mea. O să rămân veşnic recunoscător şi cu respect”, a scris tânărul, pe Instagram, chiar de ziua sa.

Imediat, Abi Talent i-a luat apărarea lui Lino Golden, mai ales după ce iubitul Antoniei i-a transmis acestuia un mesaj dur. Se pare că Alex Velea nu a fost deloc impresionat de cuvintele acestuia.

”Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la ”înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme. Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, că mai apoi să fie fratele tău…Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa… De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulți ani, Șerpișorule! Aaa și apropo… nu s-a încheiat nimic, abia începe”, a scris Velea.

Mario Fresh, Abi Talent şi Lino Golden şi-au părăsit mentorul

Se pare că neînţelegerile dintre băieţi şi Alex Velea sunt multe, iar acestea au fost cauzate, în mare parte, de diferenţele de idei în ceea ce priveşte viitorul muzical al tinerilor. Mai mult, în ceea ce îl priveşte pe Mario Fresh, motivul principal al rupturii a fost Alexia Eram, pe care Antonia nu ar agrea-o mai deloc.

Îndrăgita cântăreaţă a postat şi ea un mesaj pentru cei trei “fii rătăcitori”, spunând că este foarte dezamăgită de cele întâmplate.

„Scuzele și mulțumirile se exprimă față în față… dacă ești sincer. Nu virtual doar să dai bine. Sunt foarte dezamăgită și șocată. Doare al naibii de tare. Asta se aplică la toți 3”, a spus Antonia pe Instagram.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.