Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LIVE TEXT Război în Ucraina: Ultimul bilanț ucrainean spune că Rusia a pierdut 321.800 de militari în Ucraina de la începutul invaziei sale

ft.com
razboi ucraina

Rusia a pierdut 321.800 de militari în Ucraina de la începutul invaziei sale, a informat joi Statul Major al Ucrainei. În ultimele 24 de ore au fost uciși 1.130 de soldați ruşi.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă mai jos, în format „live text”, principalele știri legate de războiul din Ucraina.

UPDATE 24 noiembrie, ora 15.50: Zelenski recunoaşte că trupele ucrainene din estul ţării au dificultăţi în a se apăra

Continuarea AICI

UPDATE 24 noiembrie, ora 14.50: Discuții secrete: Rusia și China pregătesc o super-construcție care va duce războiul la un alt nivel (Presă)

Continuarea AICI

UPDATE 24 noiembrie, ora 12.50: Vladimir Putin a dat marele semnal către Occident: mesajul care ar putea schimba soarta războiului

Continuarea AICI

UPDATE 24 noiembrie, ora 07.50: Cine sunt `inginerii finanțelor` care îl ajută pe Putin să țină Rusia pe linia de plutire în ciuda puternicelor sancțiuni occidentale

Vladimir Putin a reușit să construiască un stat autoritar durabil, cu o economie care a rezistat deocamdată șocurilor unui război pe scară largă și sancțiunilor economice, relatează The Kyiv Independent.

Cheia supraviețuirii lui Putin este o echipă de economiști liberali talentați care se ocupă de politica monetară și fiscală a statului rus, observă jurnalistul rus Oleg Suhov, care s-a autoexilat la Kiev din cauza represiunii din Rusia.

Continuarea aici

content-image

 

UPDATE 24 noiembrie, ora 06.55: După ce a tocat România în cursa Schengen, Austria blochează aderarea Ucrainei la UE: Să nu privim cu ochelari roz

Ministrul austriac de externe, Alexander Schallenberg, le cere liderilor UE, într-un interviu pentru Financial Times, să nu favorizeze Ucraina în detrimentul ţărilor din Balcanii de Vest în ceea ce priveşte aderarea la blocul comunitar, în condiţiile în care Comisia Europeană a recomandat luna aceasta Consiliului European să aprobe începerea negocierilor pentru ca Ucraina să fie integrată, când va fi pregătită, blocului comunitar.

Înaintea summitului de luna viitoare, când liderii trebuie să decidă în unanimitate dacă vor aproba în mod oficial deschiderea negocierilor de aderare cu Ucraina şi Moldova şi vor revizui potenţiala extindere a blocului până la 35 de membri, Alexander Schallenberg a declarat pentru Financial Times că Bosnia şi Herţegovina şi Serbia nu ar trebui să fie neglijate.

Continuarea aici

content-image

UPDATE 24 noiembrie, ora 02.40: Există perspectiva reală ca Kievul să piardă războiul sau și mai rău pacea în fața Rusiei (The Telegraph)

Există perspectiva reală ca Kievul să piardă războiul sau și mai rău pacea în fața Rusiei, ceea ce ar aduce asupra Europei un nor negru cum n-am mai văzut din 1939, scrie „The Telegraph“.

Forțele lui Volodimir Zelenski au nevoie disperată de gloanțe, obuze, tancuri – și avioane. Occidentul îi ignoră cererile, scrie, în The Telegraph, colonelul britanic în rezervă Hamish Stephen de Bretton-Gordon, expert în arme chimice și a fost director al SecureBio Limited.

Continuarea aici

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.