Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liverpool a început să piardă după ce un puşti, Daragh Curley, un fan de 10 ani al lui Manchester United, i-a cerut politicos lui Klopp să o facă

liverpool

Visul lui Daragh Curley, un fan de 10 ani al lui Manchester United, s-a îndeplinit. În ianuarie, puştiul i-a trimis o scrisoare antrenorului Jurgen Klopp, în care îi solicita politicos să nu mai câştige atât de multe meciuri şi să înceapă să piardă. De atunci, Liverpool a pierdut trei meciuri, anunță MEDIAFAX.

„Liverpool câştigă prea mult. Dacă mai obţineţi încă nouă victorii, atunci veţi avea cea mai lungă serie de invincibilitate din fotbalul englez. E trist pentru un fan United ca mine. Data viitoare când Liverpool joacă, vă rog să pierdeţi. Ar trebui să-i lăsaţi şi pe alţii să marcheze. Sper că v-am convins să nu câştigaţi campionatul şi niciun alt meci vreodată", a scris Daragh Curley în scrisoarea adresată reprezentanților clubului.

Citește și: Scandal între deputatul Ungureanu și ministrul Costache în timpul audierilor : ‘Speram să nu deveniți politician’

Coincidenţa face ca Liverpool să traverseze o perioadă foarte dificilă chiar acum. Echipa lui Klopp a pierdut prima manşă din optimile Ligii Campionilor, cu Atletico Madrid, 0-1, şi a suferit primul eşec din Premier League, scor 0-3, cu Watford. Mai mult, Liverpool a fost eliminată marți seara şi din Cupa Angliei, după 0-2 cu Chelsea.

La momentul respectiv, Jurgen Klopp i-a răspuns tânărului. I-a lăudat pasiunea arătată pentru fotbal şi pentru Manchester United, însă şi-a prezentat scuzele deoarece nu îi poate onora această dorinţă. Germanul i-a mai spus că „United e norocoasă să aibă un fan ca tine”.

Citește și: Adrian Năstase este trist: Și știm, nimeni nu este sau nu a fost fără pată!

Campioana Europei are un avantaj liniştitor în Premier League. E la 22 de puncte în faţa lui Manchester City, ocupanta locului secund, cu 10 meciuri rămase de jucat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.