Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare, va avea loc între 19 şi 21 august, pe plaja Tuzla

izotope.com
rock alternativ

Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare, va avea loc între 19 şi 21 august, pe plaja Tuzla, au anunţat organizatorii.

''Au mai rămas doar trei zile până când trupa belgiană Balthazar, alături de cele mai iubite trupe de pe scena muzicii rock din România, vor concerta în faţa a mii de oameni. Pe lângă muzică bună, festivalierii se vor putea bucura în cele trei zile de Living Rock de soare, băi în mare, surfing şi stând up paddling şi se vor putea relaxa la umbră în zonele special amenajate. În plus, nostalgicii pot trimite celor dragi cărţi poştale, în mod gratuit, cu ajutorul companiei Pink Post'', precizează anunţul transmis de organizatori, potrivit Agerpres.ro.

Accesul la festival se face pe bază de bilet pentru o zi (120 de lei) sau abonament pe trei zile (275 de lei), disponibile la vânzare pe iabilet.ro. La intrare se vor mai putea achiziţiona abonamente la preţul de 325 de lei şi bilete de o zi, la 145 de lei.

Accesul în camping este permis exclusiv persoanelor care deţin un bilet de camping şi un abonament sau bilet valid de festival. Biletele pentru camping sunt sold out, precizează organizatorii.

Festivalul Living Rock îşi doreşte să crească notorietatea scenei underground din România şi să sprijine artiştii din zona de rock alternativ. Bazându-se pe îmbinarea unică dintre rock-ul alternativ şi frumuseţea Mării Negre, evenimentul are loc în aer liber, pe plaja Tuzla, una dintre cele mai frumoase plaje din România, mai spun organizatorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.