Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, criticat dur de un fost ministru PSD: 'Ori ai dovezi, ori eşti iresponsabil'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gest

Liviu Dragnea este criticat dur de un fost ministru PSD, după declaraţiile de marţi seara, de la Antena 3. Remus Pricopie, rectorul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), fost ministru al educaţiei în Guvernul Ponta, afirmă că declaraţiile lui Dragnea sunt desprinse de agenda publică a României şi face apel la oamenii raţionali din PSD.

CITEȘTE ȘI: Medicii propun o alternativă mai sănătoasă: De ce e bine să foloseşti sarea roz de Himalaya

"Am urmărit declarațiile domnului Liviu Dragnea de aseară. Mi se par desprinse de agenda publică a României. Mă aștept de la o persoană care ocupă funcția de Președinte al Camerei Deputaților - al treilea om in stat -, indiferent cum se numește acesta, să fie responsabil și preocupat de problemele reale ale cetățenilor, să caute și să dea răspunsuri pentru țară, nu să facă afirmații care nu sunt confirmate nici de instituțiile statului, nici de legislația în vigoare.

Când spui că România este "un stat parțial mafiot", când acuzi instituțiile statului că nu își fac datoria față de tine (nefurnizându-ți informații secrete, dincolo de mandatul lor legal), când ataci anumiți parteneri internaționali de acțiuni ilegale pe teritoriul Romåniei sau când vorbești de lovituri de stat, ori ai dovezi, ori ești iresponsabil.

Astfel de declarații, sunt convins, vor fi taxate în primul rând în PSD, unde știu că sunt în continuare mulți oameni raționali", scrie Pricopie pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.