Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, făcut praf de un celebru chef: 'Eu îi dădeam peste mâini! Ajutorul meu de bucătar face mai bine mâncarea'

YouTube
Liviu Dragnea

Fostul președinte PSD, Liviu Dragnea şi-a lansat un canal de YouTube pentru gătit, prima reţetă fiind cea de mâncare de păstăi. Chef Radu Frandeș, fost participant la Exatlon România, a analizat dibăcia lui Liviu Dragnea în bucătărie. Expertiza lui este una avizată, acesta gătind pentru cele mai bune restaurante din Cluj.

Bucătarul și-a exprimat opinia despre felul în care fostul politician a gătit. Acesta a precizat că părerea lui nu e influențată în niciun fel din punct de vedere politic.

„În primul rând, tigaia e mică! Fasolea… Nu știu dacă era proaspătă sau congelată. Apoi, sosul de roșii se face separat, cu cimbru, ca să fie aromatizat, iar apoi se pune peste fasole. Se fac separat, domnule Dragnea, au gusturi diferite, abia apoi se amestecă!

Și să pună apa să fiarbă bine! Eu îi dădeam peste mâini! Ajutorul meu de bucătar face mai bine mâncarea”, a declarat Radu Frandeș, pentru fanatik.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.