Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea iese la rampă cu un mesaj FERM: 'Nu cedez'

Inquam Photos / Octav Ganea
TSD Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri într-un interviu la Antena 3 că, în 2017, împotriva sa a fost o campanie de demonizare personală, dând asigurări că PSD nu este erodat. Mai mult, a precizat că a fost rugat de colegii din partid să nu cedeze ;i nu va ceda.

„Atacurile au fost personalizare. Atacul la adresa mea a fost hiper-personalizat. A fost o campanie de demonizare personală. Când ataci un partid, este o chestiune difuză. Guvernarea a fost una cu efecte bune. Este pentru prima dată când un program de guvernare se pune în practică pe perioada acestui an, dar scandalul a fost foarte mare.”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă l-a bătut gândul să renunțe la partid, Liviu Dragnea a dat asigurări că nu va ceda.

„Am avut foarte multe discuții în partid despre și pe marginea acestui suniect și de fiecare dată colegii au spus că nu există niciun fel de ezitare în privința asta. Și, ok, mergem mai departe. Așa s-a întâmplat și în 2015, când m-am retras și din Guvern, și din funcția de președinte executiv. Partidul atunci era într-o situație destul de tulbure și au venit mai mulți colegi, care mi-au spus să revin și să candidez pentru funcția de președinte. Și acum am primit mesaje cu „nu cedați”. Nu cedez”, a mai spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.