Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, mesaj de PACE către români cu ocazia Zilei Naționale: 'Să dea Dumnezeu să avem un an de liniște și bunăstare'

captura tv antena 3
dragnea 1 decembrie

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj românilor, cu ocazia Zilei Naţionale, exprimându-şi speranţa că anul care vine va fi unul de pace, linişte şi bunăstare.

"Doresc "La mulţi ani României", în primul rând, "La mulţi ani, românilor!" Să dea Dumnezeu să avem un an, care urmează, de pace, de linişte şi de bunăstare! Îmi doresc din tot sufletul. La mulţi ani, de Ziua Naţională!", a precizat el, după ce a participat la ceremonia organizată în Parcul Carol I, cu ocazia Zilei Naţionale, potrivit Agerpres.

Citește și: Apelul președintelui Klaus Iohannis de Ziua Națională: 'România trebuie condusă de politicieni responsabili și integri' - VIDEO

O ceremonie militară şi religioasă de depuneri de coroane a avut loc, vineri dimineaţa, la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I, pentru a marca Ziua Naţională, la eveniment fiind prezenţi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.