Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, reacție dură pentru 'echipa Nicolae-Mocanu-Geoană' / VIDEO

dragnea-mediafax.ro

Liderul interimar PSD Liviu Dragnea a raspuns, joi, problemelor ridicate de senatorii Serban Nicolae si Vasile Mocanu, plasandu-i pe acestia intr-o 'echipa' alaturi de Mircea Geoana, exclus din PSD.

Dragnea l-a ironizat si pe Robert Negoita.

"Unii isi retrag (candidaturile) pe Facebook, altii prin scrisori deschise (...) Imi doresc sa apara candidati care sa-si mentina candidatura mai mult de doua zile. Apare nervozitate in partid, membrii nu mai suporta lucrurile astea. Membrii PSD reactioneaza foarte urat si nu agreeaza deloc astfel de atitudini",a spus Dragnea, context in care l-a laudat pe senatorul Daniel Savu care si-a mentinut candidatura si a trimis scrisori pentru sustinere in toate organizatiile judetene PSD. "Am vazut un coleg care si-a luat in serios anuntul de candidatura, dl Daniel Savu si chiar il apreciez, el este un om foarte serios", a spus acesta.

"Am vazut azi doua iesiri, ale lui Mircea Geoana si Serban Nicolae, mi se pare o echipa eficienta si foarte interesanta", a mai declarat Dragnea. La remarca jurnalistilor ca si senatorul Victor Mocanu i-a adus critici dure, liderul interimar PSD a spus ca 'echipa se largeste'.

In opinia lui Dragnea, criticile acestora sunt "actiuni de imagine de a le creste notorietata unora sau altora pentru functii la Congres".

Dragnea a spus ca Serban Nicolae nu va fi sanctionat. "Nu, nu, sub nicio forma, e bine sa ai si asa ceva in partid, altfel ai avea multa plictiseala", a declarat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.