Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul ia amploare in PSD: Dragnea e un hot, sa plece!

PSD

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea este acuzat de un senator din partidul sau de furt si i se cere sa se retraga din cursa pentru sefia PSD.

Senatorul Victor Mocanu sustine ca Dragnea si reprezentantii sai din conducerea centrala a partidului au furat alegerile interne pentru sefia filialei PSD Buzau.

In urma alegerilor, deputatul Marcel Ciolacu, susţinut de aripa Constantin Boşcodeală - Cristi Bîgiu  a castigat conducerea filialei, in detrimentul doctorului Ion Vasile, fost senator şi acum fost preşedinte al Organizaţiei.

"Vreau să subliniez aici, ferm şi raspicat, complicitatea conducerii centrale a PSD la furtul alegerilor interne de la Buzău.

Atunci când ai un favorit la conducerea filialei, tu, ca preşedinte al PSD, fie şi interimar, ar trebui să fii macar subtil şi sa mimenzi respectarea Statutului. În această situaţie, nu a fost luată nicio precauţie. Trimisul conducerii PSD la Buzău, domnul Codrin Ştefănescu, a călcat în picioare orice idee de consideraţie faţă de reguli, faţă de norme interne şi respectul faţă de membrii PSD.

Citeste si: SCANDAL în PSD Buzău: Deputatul Marcel Ciolacu ales președinte. Opozanții au acuzat FRAUDĂ

Dragnea anunta excluderi din partid

În opinia mea, domnul preşedinte Liviu Dragnea s-a descalificat în ochii social-democraţilor din Buzău şi a dat dovadă că nu are stofa necesară pentru a conduce partidul. Cu ce argumente să duci partidul în alegerile dificile din 2016, să stai în prima linie şi să ţii drept steagul valorilor social-democrate, când tu iţi baţi joc pe faţă de ele?! Un partid mare nu îşi poate permite asemenea atitudini, lideri cu asemenea probleme de moralitate. Când furi o organizaţie judeţeană importantă, situată în topul naţional în ceea ce priveşte voturile aduse pentru culorile PSD, este clar că eşti dispus să furi şi ţara.

Preşedintele Liviu Dragnea, trimisul acestuia la Buzău şi actuala conducere a filialei judeţene ne-au arătat tuturor o lipsă de caracter care riscă să afecteze major susţinerea de care ne bucurăm încă în rândul electoratului fidel PSD. În 2016, ne aşteaptă nişte examene electorale deosebit de dificile pentru partid şi avem nevoie, atât noi, social-democraţii, cât şi această ţară, de un PSD recredibilizat. Este momentul ca, pornind de la demascarea modului în care Liviu Dragnea şi-a bătut joc de statutul PSD într-un fief al PSD, rănind orgoliul şi mândria atâtor membri valoroşi ai partidului, să vedem cu toţii, parlamentari, lideri şi simpli membri ai acestui partid adevărul gol – goluţ: la Congresul de alegeri din PSD, Liviu Dragnea trebuie să facă un pas în spate. Poate doi, având în vedere faptul că a fost condamnat de justiţie, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru un politician decent.

Trebuie să concluzionăm că nu mai putem merge în faţa electoratului cu oameni condamnaţi, cu oameni dispuşi la compromisuri şi la trucarea unor alegeri interne din cadrul partidului. Avem nevoie rapidă de o formulă noua de conducere a PSD. Toţi liderii noştri se laudă că PSD-ul e un partid plin de oameni buni, de personalităţi valoroase pentru această ţară. Haideţi să mergem pe mâna lor şi să dăm şansa partidului să redevină credibil în faţa alegătorilor. Fac acest apel ca senator al României, pentru că una dintre problemele grave şi încă nedezbătute ale acestei ţări este modul în care se desfăşoară alegerile interne în partidele politice. Avem nevoie  de respect, avem nevoie de corectitudine în aceste mecanisme interne, pentru că, fiţi convinşi, un politician care începe să se remarce prin furt politic, îşi va ruina partidul in viitor prin furt calificat”, spune Mocanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.