Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Logoul Batman a fost proiectat pe clădiri din întreaga lume, la a 80-a aniversare a personajului

cnbc.com
batman

Logoul Batman a fost proiectat pe clădiri din 14 oraşe din lumea întreagă, sâmbătă, cu ocazia împlinirii a 80 de ani de la crearea emblematicului personaj din universul DC Comics, potrivit hollywoodreporter.com, scrie Mediafax.

Celebra imagine a fost proiectată când oraşul Gotham a avut nevoie ca Bruce Wayne să devină Batman şi să îl scape de răufăcători.

Sâmbătă, logoul Batman a fost proiectat pe clădiri celebre, din orașe precum New York, Los Angeles, Londra, Tokyo, Berlin, Barcelona, Johannesburg, Melbourne, Montreal, Paris etc.

Citește și: Andrei Caramitru vrea dispariția Digi24: 'Televiziunile merita sa dispară. Toată lumea sa se mute pe Facebook, Netflix și HBO'

"Cavalerul Negru a rămas un simbol al hotărârii, curajului și dreptății pentru generații de fani", a transmis compania DC Comics într-un comunicat. "De la prima apariție în paginile Detective Comics #27, pe 30 martie 1939, Batman continuă să își lase amprenta în toate formele de divertisment imaginabile", potrivit aceleiași surse.

Pe micul și marele ecran, Batman a fost interpretat de actori de marcă, precum Lewis Wilson, Adam West, Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney, Bruce Thomas, Christian Bale, Ben Affleck. Rolul va fi preluat în următoarele filme de Robert Pattinson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.