Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru! În loc să se izoleze, ministrul Sănătăţii a mers la o sală de fitness publică (presă)

Inquam Photos / Octav Ganea
victor costache

Ministrul interimar al Sănătății, Victor Costache, a mers vineri seara la sala de fitness a complexului rezidențial Stejarii, din nordul Capitalei, deşi a intrat în ultimele zile în contact cu persoane suspecte de infectare cu coronavirus, inclusiv cu premierul Ludovic Orban, informează sursazilei.ro şi Antena 3.

Deși ar fi trebuit să fie în izolare, doar și pentru faptul că a intrat în contact cu Ludovic Orban vineri dimineață, ministrul Costache s-a bucurat liniștit de aparetele din sala de fitness, pe care le utilizează zilnic alți câțiva zeci de clienți. Deloc îngrijorat de riscul la care i-ar supune pe ceilalți, ministrul sănătății a părăsit sala de sport vineri seara, la 19.45, mai notează sursa citată.

Ludovic Orban a anunţat, vineri dimineaţă, după ce s-a aflat că senatorul PNL Veril Chițac este infectat cu noul coronavirus că toţi membrii Biroului Politic Naţional al PNL se vor izola la domiciliu, la fel şi toţi senatorii liberali. Măsura se aplică şi miniştrilor din Guvern. Între timp, potrivit unor surse, testul efectual de Ludovic Orban a ieşit negativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.