Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de ULTIMĂ ORĂ pentru Cristian Boureanu: Fostul parlamentar a fost TRANSFERAT - UPDATE

captura RTV
Cristian Boureanu catuse

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost transferat din arestul central al Poliţiei Capitalei la Penitenciarul Rahova, după ce a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârşirea a trei infracţiuni de ultraj, au declarat pentru AGERPRES surse din Poliţie. Boureanu este acuzat că a agresat un poliţist rutier.

Fostul parlamentar ar fi fost transferat marţi la penitenciarul Rahova, unde a intrat deja în regimul de carantină. Boureanu ar fi fost transferat din cauza supraaglomerării din cadrul arestului Poliţiei Capitalei.

După carantină, care va dura trei săptămâni, Boreuanu va intra într-un regim normal de detenţie.

Citeşte şi: Măsuri de ULTIMĂ ORĂ: Se MODIFICĂ impozitele pentru medici. Ce prevede proiectul Ministerului de Finanţe

Boureanu se află în arest preventiv după ce Tribunalul Bucureşti a admis, pe 26 iulie, contestaţia procurorilor la o decizie anterioară a Judecătoriei Sectorului 1, care hotărâse eliberarea lui Boureanu şi plasarea lui sub control judiciar. 

În acelaşi dosar a fost trimisă în judecată şi Laura Teodora Dincă, prietena lui Boureanu, acuzată de mărturie mincinoasă. 

Pe 9 iunie, în jurul orei 1,30, maşina în care se afla Cristian Boureanu, alături de prietena lui, a fost oprită în trafic de un echipaj de poliţie rutieră pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală. 

În momentul în care poliţiştii i-au solicitat documentele de identitate, Boureanu s-a manifestat violent, a ameninţat un poliţist şi i-a prins acestuia degetele mâinii drepte, prin închiderea portierei autoturismului, i-a rupt cămaşa uniformei şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice. Poliţistul a reacţionat şi l-a lovit pe Boureanu, acesta căzând la pământ. 

Boureanu a fost imobilizat, încătuşat şi condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări. Fiind într-o stare avansată de ebrietate, lui Boureanu i s-a făcut rău, el fiind transportat apoi la Spitalul Floreasca.

Citeşte şi: Tăriceanu, 'scos din pepeni' de jurnalişti pe tema accizelor la carburant: 'Care e problema?' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.