Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pe piața transferurilor - Cristi Manea la FCSB

gsp.ro
iubita lui cristi manea

Clubul FCSB a anunțat, luni, pe pagina oficială de Facebook, împrumutul cu opțiunea de cumpărare al lui Cristian Manea (22 de ani) de la Apollon Limassol, potrivit news.ro.

În ultimele două sezoane, Cristian Manea a evoluat, sub formă de împrumut, la CFR Cluj, fără a juca într-o partidă oficială la formația cipriotă.

De asemenea, FCSB a anunțat împrumutul lui Mihai Roman la FC Botoșani.

”FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Apollon FC pentru împrumutul cu opțiune de cumpărare a fundașului Cristian Manea. Jucătorul în vârstă de 22 de ani se va alătura lotului condus de Bogdan Vintilă în această săptămână și va purta tricoul cu numărul 4. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru! În altă ordine de idei, Mihai Roman va juca, până la finalul acestui sezon, la Fotbal Club Botoșani, echipă care îl cedase la FCSB în vara anului trecut. Clubul nostru îi mulțumește pentru munca depusă și îi urează mult succes în continuare”, a anunțat clubul FCSB, în comunicatul oficial.

Cristi Manea, fotbalist care evoluează pe postul de fundaș dreapta, a mai evoluat în Liga 1, pentru Viitorul și CFR Cluj, iar singura experiență de peste hotare a avut-o la Royal Excel Mouscron din Belgia.

Manea este dublu campion al României, alături de CFR Cluj, și, de asemenea, câștigător al Supercupei României, cu aceeași formație.

Cristi Manea este cel mai tânăr debutant din istoria naționalei de seniori a României, fiind folosit de Victor Pițurcă, într-un meci amical contra Albaniei, din 31 mai 2014, scor 1-0, pe când avea 16 ani și nouă luni.

Cristi Manea a făcut parte din lotul României U21 pentru Euro 2019, când tricolorii pregătiți de Mirel Rădoi au ajuns până în semifinale, când au fost eliminați de Germania, scor 2-4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.