Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tineri din PSD și PNL se aliază împotriva lui Gabriel Oprea

gabi oprea 1

Tineri din PNL dar si din PSD s-au aliat duminica impotriva lui Gabriel Oprea intr-un comunicat de presa in care isi exprima 'indignarea' fata de moartea politistului din coloana vicepremierului si vorbesc de demisia lui Oprea.

Vezi si: EXCLUSIV Avem ordinul pe unitate transmit in UNPR / DOCUMENT

"Cazul tânărului polițist care a decedat la locul de muncă, aflându-se în coloana  ministrului de interne a ridicat nenumărate întrebări cu privire la folosirea coloanelor oficiale, a felului în care funcționează sistemul public și Ministerul de Interne, până la ancheta în derulare și la demisia viceprim-ministrului Gabriel Oprea. Pe lângă toate întrebările fără răspuns pe care le avem, noi, tinerii, suntem indignați în primul rând de moartea unui tânăr aflat la datorie. Cum putem veni în fața tinerilor României să-i îndemnăm și să le cerem să ne fie aproape și să se implice, atunci când aceștia nu văd altceva decât suferință, cum a fost cazul polițistului de numai 28 de ani decedat în misiune? Mesajul principal nu trebuie să fie acesta, tinerii nu pot fi victime colaterale ale unui sistem public care trebuie reformat, în ciuda rezistenței multora", se arata intr-un comunicat de presa semnat de Claudia Benchescu, Copreședinte al Cluburilor Studențești Liberale, Petre Florin Manole, Președintele Ligii pentru Minorități a Tineretului Social Democrat, Radu Surugiu, Vicepreședinte al Tineretului Național Liberal, Costel Alexe, Copreședinte al Tineretului Național Liberal, Sorin Moldovan, Copreședinte al Tineretului Național Liberal, Andrianos Giannou, Vicepreședinte al Tineretului Popular European.

"Dorim, pe această cale, nu numai să ridicăm un semnal de alarmă, ci să ne revoltăm pentru tânărul aflat în slujba unui înalt demnitar român, care nu a avut nici măcar un gram de umanitate pentru a se opri la locul accidentului.Cazul polițistului Bogdan Cosmin Gigină reprezintă un semnal de alarmă prin sângele vărsat, dar și prin felul în care autoritățile au hotărât să acționeze - este simbolul extrem al abuzurilor pe care tinerii sunt deseori obligați să le îndure la locul de muncă, în sistemul public sau privat", au mai spus acestia.

"Rămânem perseverenți în demersul nostru de a aduce politica mai aproape de tineri și de a deschide ușile instituțiilor publice tinerilor. Generația noastră nu va tolera niciodată un astfel de comportament la adresa oricărui cetățean sau angajat. Trebuie să ne solidarizăm, indiferent de apartenență politică - drepturile omului, deci și ale angajaților și tinerilor reprezintă esenta democrației. NU suntem o generație de sacrificiu!", se mai arata in comunicat.

Mai multe:

Zgonea: 'Eu n-am cerut niciodata coloana oficial. E de bun simt'

Lider UNPR: 'Toti murim mai devreme sau mai tarziu'

Virgil Ianţu îndeamnă la protest: 'Un om fără coloană îşi ordonă una'

REACTIA LUI IOHANNIS: Solicitare DE URGENŢĂ pentru Oprea şi Ponta

OFICIAL UNPR: Ce i se întâmplă lui Oprea azi e din cauza PNL pentru că nu a trădat

EXCLUSIV Prima reactie a lui Gabriel Oprea

Poziția unui ministru UNPR

Demisia lui Oprea l-a enervat pe Ponta: 'Am impresia că vorbesc în chineză'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.