Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ pentru Traian Băsescu: Veste NEPLĂCUTĂ primită în această seară

Inquam Photos / Alexandru Bușcă
Basescu Traian ICCJ

Traian Băsescu spune că ar putea scoate, cu PMP, un scor de minim 10% la algerile parlamentare. Numai că până atunci, tot pierde oameni. Preşedintele PNL Maramureş, deputatul Mircea Dolha a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că întreaga organizaţie municipală a fostului UNPR Baia Mare a trecut la PNL, urmând să se implice în campania pentru alegerile parlamentare.

"Membrii organizaţiei municipale UNPR Baia Mare au decis să vină în PNL, intenţia s-a materializat după mai multe tatonări şi discuţii care au avut loc în ultima perioadă. Organizaţia municipală aduce în PNL oameni de valoare, de calitate, oameni care cu siguranţă vor face cinste liberalilor din Baia Mare (...), cred că vom purta o serie de discuţii şi la Bucureşti, cu dl. Valeriu Steriu (preşedintele PMP n.r.) pentru a convinge şi alţi oameni din fostul UNPR să se alături PNL, şi eu cred că locul oamenilor integri din punct de vedere politic este în PNL", a spus Mircea Dolha.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul jafului lui Kim Kardashian: Ce detalii o dau de gol pe vedetă

În context, fostul preşedinte al UNPR Baia Mare, Ligia Micle, a motivat decizia înscrierii în PNL pe fondul unor discuţii neprietenoase cu liderii organizaţiei judeţene a PMP, organizaţie spre care au plecat majoritatea membrilor din UNPR.

"Nu m-am regăsit eu şi o parte din colegii mei în noua formulă politică alături de noii colegi din PMP şi ca atare, în urma unor discuţii purtate cu colegii din organizaţia municipală a UNPR, am decis să trecem în PNL. Am făcut acest lucru cu gândul de a continua proiectele pentru Baia Mare şi judeţul Maramureş, proiecte lansate în campania electorală pentru alegerile locale, să continuăm aceste proiecte, să fim în sprijinul comunităţii şi a cetăţenilor care ne-au votat. De asemenea, întreaga echipa care a venit în PNL se va implica în sprjinul candidaţilor care urmează să intre în cursa alegerilor parlamentare din luna decembrie", a spus Ligia Micle.

Citește și: Ea e femeia care reprezintă România la Miss Earth 2016: Cu ce se ocupă tânăra de 24 de ani / FOTO

Ligia Micle este directorul general al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş, iar de la înfiinţarea UNPR în judeţ a condus organizaţia municipală.

De asemenea, organizaţia de tineret a UNPR a trecut în urmă cu câteva săptămâni la TSD Maramureş.

Citește și: DEZVĂLUIRILE unei vedete despre Donald Trump: Unele nu aveau sutien, altele erau goale! Intra cum voia

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.