Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură USTURĂTOARE pentru Kovesi! Fosta șefă DNA a pierdut procesul cu Doru Țuluș. Instanța a decis anularea ordinului de revocare

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Doru Ţuluş

Procurorul Doru Țuluș a câștigat procesul cu Laura Codruța Kovesi! Curtea de Apel a decis miercuri anularea ordinului de revocare emis de fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi, și a obligat instituția la plata a peste 7600 de lei cheltuieli de judecată. Judecătorii nu au fost de acord cu plata unor daune morale.

„Anulează Ordinul nr. 300/05.07.2017 emis de Procurorul Şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Respinge ca nefondat capătul de cerere privind daunele morale. Obligă pârâtul la plata către reclamant la cheltuieli de judecată în sumă de 7611, 78 lei”, se arată în minuta instanței Curții de Apel București. Decizia nu este definitivă.

Guvernul Dăncilă, aproape de BLOCAJ. Klaus Iohannis joacă tare până în 'minutul 90'

Doru Țuluș, revocat din DNA în 2017, împreună cu Mihaela Iorga Moraru, a acționat-o în judecată pe Laura Codruța Kovesi, cerând instanței anularea ordinului prin care a fost dat afară.

Cauza a fost înregistrată, în data de 25 octombrie 2017, la Secția a VIII-a de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel București, şi vizează anularea Ordinului nr. 300 din data de 5 iulie 2017, emis de către Laura Codruța Kovesi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.