Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Low, după înfrângerea cu Franţa: Ceea ce am văzut pe teren mă face optimist pentru meciurile viitoare

Joachim Loew

Selecţionerul Joachim Low rămâne optimist pentru meciurile viitorare din cadrul Euro-2020, în ciuda înfrângerii suferite de echipa lui, scor 0-1, la Munchen, cu Franţa, în partida de debut, potrivit news.ro.

"A fost un joc extrem de intens, foarte bun pentru ambele echipe. Jucătorii mei s-au comportat bine. În curse şi dueluri, am dat totul.

Nu am putut evita toate contrele franceze, dar în general ne-am descurcat bine. Primirea unui autogol este foarte dezamăgitoare. Am intrat bine în meci, echipa a câştigat multe dueluri, dar ne-a lipsit forţa de percuţie în apropierea careului.

A fost necesar să închidem axa deoarece Franţa joacă contraatacul în mod extraordinar. Ne-am apărat foarte bine, dar nu o putem face permanent şi nu-i putem anihila total pe Mbappe sau Griezmann. Ceea ce am văzut pe teren mă face optimist pentru meciurile viitoare.

Citește și: Contra-informațiile militare MOBILIZATE în cazul ASASINATULUI din Vest

Franţa este cea mai bună echipă din lume în apărare în ultimii doi-trei ani. Au şase sau şapte jucători care se pot apăra extrem de bine în careu şi în dueluri aeriene. În spatele lui Rabiot şi Kante, există doi apărători centrali extrem de puternici.

Erau poziţionaţi foarte jos şi aşteptau contrele. Cei zece francezi se aflau adesea în jumătatea lor de teren, aproape de careu. Franţei îi place să joace pe axă, aşa că am încercat pe aripi cu Gosens, Kimmich. Din păcate, centralii erau prea înalţi, aşa că am vrut să jucăm pe jos, strâns.

Cei doi laterali au alergat mult pe benzi. Poate că trebuie să exersăm mai mult ultima pasă. Francezii au închis bine spaţiile. În faţă, Serge (n.r. - Gnabry) şi Kai (n.r. - Haverts) au alergat foarte mult. A trebuit să ne apărăm foarte mult pentru că Franţa are multă calitate ofensivă.

Rezervele nu au reuşit să intre bine în joc. În a doua repriză, Franţa s-a apărat foarte jos, împotriva unei astfel de echipe am avut rareori ocazii. Franţa le oferă adversarilor săi puţine ocazii", a declarat Low.

Campioana mondială en titre, Franţa, a învins selecţionata Germaniei, scor 1-0, marţi seară, la Munchen, într-un meci din Grupa F a Campionatului European.

Golul a fost marcat de germanul Hummels, în minutul 20, în propria poartă.

Francezii au avut două goluri anulate pentru ofsaid, în minutele 66 şi 85.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.