Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode, către noii prefecți și subprefecți: 'Vă rog să fiți foarte conștienți de sarcinile care vă revin'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Lucian Bode

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian BODE, a participat astăzi la ceremonia de depunere a jurământului de către prefecții și subprefecții numiți în funcție în mai multe județe. La eveniment, care a avut loc în sistem videoconferință, au luat parte și Secretarii de stat, Irina ALEXE și dr. Raed ARAFAT.

Spitalul Sf. Maria, reacție dură după ce Vlad Voiculescu a anunțat că nu se mai face transplant pulmonar: 'Sunt decizii asumate exclusiv de către MS'

„Începând de astăzi, aveți o datorie foarte importantă. Veți veghea la respectarea legii și, în același timp, veți acționa ca liant între comunitățile locale, autorități și Guvernul României. Funcțiile de prefect și de subprefect, pe care le veți ocupa începând de azi, sunt funcții încărcate de responsabilitate, atât față de comunitățile pe care le conduceți, cât și față de Executiv, în fața căruia veți răspunde. Obiectivul principal care trebuie să ghideze atât acțiunile dumneavoastră, cât și pe cele ale întregului aparat din subordine, este satisfacerea intereselor comunităților și ale cetățenilor prin asumarea deplină a rolului constituțional pe care îl aveți. Vă rog să fiți foarte conștienți de sarcinile care vă revin, iar monitorizarea pe care o voi face va fi foarte strictă. Vă urez mult succes în activitate!”, le-a transmis Lucian Bode.

Prin hotărâri ale Guvernului, începând cu data de 1 aprilie 2021, au fost numiți în funcția de prefect domnul Iordache Silviu în județul Buzău, domnul István Ráduly în județul Covasna și domnul Szabó Zsolt în județul Harghita. În funcțiile de subprefect, au fost numiți următorii demnitari: domnul Holban Viorel, domnul Buși Sebastian-Nicolae și domnul Budai Richard-Tiberius la nivelul Municipiului București, domnul Stauder Rudolf în județul Maramureș și domnul Drăgănescu Ovidiu-Virgil în județul Timiș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.