Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode, după ce Nicolae Ciucă și-a depus candidatura la șefia PNL: Avem de reclădit un partid și o putem face cu un leadership serios și echilibrat

Inquam Photos - George Călin
Inquam Nicolae Ciucă lideri pnl

Secretarul general interimar al PNL, Lucian Bode, susține că moțiunea politică „Uniți pentru o Românie stabilă și puternică”, cu care candidează Nicolae Ciucă la președinția partidului, adună toată determinarea și voința liberalilor de a consolida viitorul formațiunii și al țării.

„'Uniți pentru o Românie stabilă și puternică' este moțiunea politică depusă astăzi de premierul Nicolae Ciucă prin care își anunță candidatura la Președinția PNL. Este moțiunea care adună toată determinarea și voința noastră de a consolida viitorul Partidului Național Liberal și al României. Destinul PNL este strâns legat de modernizarea și dezvoltarea României”, a scris liberalul, miercuri, pe Facebook.

Lucian Bode consieră că liberalii au „de reclădit un partid” și o pot face „cu un leadership serios și echilibrat”.

„Acest proiect politic pleacă de la principiile și valorile liberale și pune în centrul preocupărilor cetățeanul , apărarea drepturilor si libertăților fundamentale, garantarea proprietății private, încurajarea investițiilor dar mai ales oferă siguranță și încredere în viitor. Mesajul este unul puternic și de coeziune pentru că anul 2024 trebuie să ne găsească uniți și performanți la guvernare! Avem de reclădit un partid și o putem face cu un leadership serios și echilibrat. E nevoie de toți membrii pentru această muncă de reconstrucție și am încredere că PNL are această putere. De la bază până la vârf!”, a conchis Lucian Bode.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.