Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban a EXPLODAT după circul dintre Bădulescu și Dan: S-au descalificat. Firea l-a trimis pe Bădulescu acolo ca să împingă la un scandal

Guvernul Romaniei
Ludovic Orban

Premierul României lansează acuzații dure după conflictul dintre viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, candidatul PNL la Primăria Capitalei, Nicușor Dan.  Ludovic Orban a declarat că Gabriela Firea la trimis pe viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescula conferința lui Nicușor Dan să facă scandal. ”S-au descalificat, și-au dat foc la valiză. Singurul lor obiectiv e să le la gioale acelora care spun adevărul”, a afirmat premierul, conform Mediafax.

Citește și: Acuzații GRAVE: Florin Cîțu a DESFIINȚAT un departament din Ministerul de Finanțe care trebuia să se judece cu părinții săi

”S-au descalificat. Firea l-a trimis pe Bădulescu acolo ca să împingă la un scandal, să împiedice exprimarea liberă, normală, civilizată a unui candidat la primărie. S-au descalificat, și-au dat foc la valiză. Prin această atitudine au arătat clar că nu le pasă de bucureșteni și că singurul lor obiectiv e să le la gioale acelora care spun adevărul din București și despre administrația catastofală a PSD în București”, a declarat Ludovic Orban.

O conferință de presă tensionată a avut loc în Prelungirea Ghencea, organizată de Nicușor Dan. La fața locului a ajuns și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a intervenit permanent în timp ce candidatul susținut de PNL și USR a încercat să prezinte bilanțul mandatului Gabrielei Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.