Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, atac la un parlamentar UDR: Cum să compari protestatari care nu au făcut rău nimănui cu minerii? E o inepţie fără margini

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi că este "o inepţie" şi o "jignire fără margini" ca protestatarii să fie comparaţi cu mineri, făcând referire la o declaraţie a deputatului UDMR Marton Arpad cu privire la protestele de miercuri seară de la Palatul Parlamentului, conform Agerpres.

"Nu înţeleg. Cum să compari câteva sute de protestatari care nu au făcut rău nimănui - dimpotrivă, am înţeles că doi protestatari au fost accidentaţi de maşina condusă de un parlamentar, cum să îi compari cu minerii? E o inepţie fără margini şi o jignire la adresa unor oameni care îşi susţin punctele de vedere. Mulţi dintre ei şi le susţin de mult timp, încă de la emiterea Ordonanţei 13 şi care fac un efort să iasă în frig, să iasă în stradă să îşi exprime punctul de vedere în cadrul unor manifestări paşnice. Este jignitor şi nemeritat că unii parlamentari, deranjaţi de faptul că există libertatea adunărilor publice, că există dreptul fiecărui cetăţean la exprimare publică, este regretabil că există astfel de parlamentari', a declarat, la Parlament, preşedintele PNL, întrebat despre afirmaţia deputatului UDMR Marton Arpad.

Deputatul UDMR Marton Arpad i-a comparat cu minerii pe oamenii care au protestat miercuri seară lângă Parlament. "Să nu fiţi duplicitari. Am ajuns acasă, am pornit televizorul, am văzut imaginea în care vine grupul USR cu telefoane aprinse, apoi intervenţia unui lider al acestui grup care a mulţumit protestatarilor. Eu mi-am adus aminte de iunie '90, când, deşi nu i-a chemat, Iliescu le-a mulţumit minerilor că au venit să apere statul de drept", a declarat Marton Arpad, joi, în timpul dezbaterilor de la Comisia parlamentară specială pentru legile Justiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.