Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ludovic Orban îl atacă pe Florin Cîțu în punctul sensibil: 'Nu poți să nu ai vorbele la tine, să ai lipici la oameni, să ai capacitatea de a relaționa'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu Ludovic Orban Cîțu Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac împotriva premierului Florin Cîțu, contracandidatul său pentru șefia PNL. Ludvic Orban susține că e nevoie și de carismă și de emoție pentru a conduce un partid.

„Nu vorbim de alegerea unui tehnocrat într-o funcție administrativă. Ci de alegerea liderului PNL. E cu totul și cu totul altceva. Să conduci PNL nu e simplu deloc. E un partid complicat, cu personalități, în care trebuie să-i convingi pe cei din partid.

Orice decizie care se ia presupune o cunoaștere profundă.

Mai este și altceva: politica este și despre suflet, despre emoție, relație între oameni. Nu poți să nu ai vorbele la tine, să ai lipici la oameni, să ai capacitatea de a relaționa cât se poate de bine cu orice fel om, indiferent din ce categorie se găsește el”, a spus Ludovic Orban, la Piatra Neamț.

Vezi și: VIDEO - Ludovic Orban SPULBERĂ tabăra reformiștilor din PNL: 'Am guvernat cu toate instituțiile împotriva noastră' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.