Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban promite la Bistriţa realizarea drumului expres care LEAGĂ zona de nord a României şi autostrada M 3 din Ungaria

Facebook
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban promite că va susţine realizarea drumului expres Baia Mare – Bistriţa – Vatra Dornei – Suceava, numit şi „Autostrada Nordului”, care ar urma să facă legătura între zona de nord a României şi autostrada M 3 din Ungaria. Orban spune că în prezent se pregăteşte documentaţia tehnico-economică pentru acest obiectiv de investiţii care face legătura cu reţeaua europeană de transport, conform News.ro.

Citește și: NICICUM nu e bine: Consiliul Național al Elevilor a LUAT FOC după ce Guvernul a anunțat că AMÂNĂ revenirea în școli pentru 1 octombrie

Ludovic Orban a declarat că unul dintre obiectivele guvernului pe care îl conduce şi care vizează dezvoltarea judeţului Bistriţa Năsăud este drumul expres Baia Mare – Bistriţa – Vatra Dornei – Suceava, numit şi „autostrada Nordului”

„Este un drum expres fundamental pentru Bistriţa pentru că e prevăzut în continuarea drumului expres Petea- Satu Mare -Baia Mare care face legătura cu M 3 în Ungaria şi conectează la reţeaua de transport european. (...) Va fi un suport pentru dezvoltarea economică. Este un proiect foarte important pe care noi ne angajăm să-l realizăm şi care este în fază de pregătire a documentaţiilor tehnico-economice şi cu siguranţă va fi realizat”, a declarat prim-ministruL duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul unei întâlniri cu reprezentanţii oamenilor de afaceri din judeţul Bistriţa Năsăud .

El a afirmat că acest drum va avea profil de autostradă, respectiv patru benzi – câte două pe sens, fără bandă de urgenţă – şi el va fi „o cale de transport care cu siguranţă va creşte atractivitatea Bistriţei”.

Premierul a precizat şi că executivul va susţine conectarea la reţeaua de gaze naturale despre care a spus că „nu este un lux” şi că aceasta va fi una dintre priorităţile pentru judeţul Bistriţa Năsăud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.