Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Ludovic Orban în scandalul Simion - Popescu: 'Să nu credeți că în urma circului din Parlament vă va scădea factura'

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban anunta Forta Dreptei

Fostul lider PNL Ludovic Orban atrage atenția că „circul” din Parlament în care protagoniști au fost George Simion și Virgil Popescu nu va rezolva problemele din energie.

„Să nu credeți că în urma circului din Parlament vă va scădea factura. Factura va scădea doar dacă majoritatea parlamentară votează proiectul nostru de lege, prin care propunem o soluție foarte simplă de reducere. Statul să nu mai încaseze cel puțin un an de zile sumele de bani aferente unor taxe care cresc foarte mult factura plătită de consumatori. Să reducă TVA la 5% ( de la 19% ), să renunțe la încasarea accizei, a contravalorii certificatelor verzi și a bonusului de cogenerare. Doar prin această măsură, complementară plafonării, facturile pot ajunge la un nivel decent”, a scris pe Facebook fostul lider PNL.

Citește și: Start în forță pentru oastea lui Ludovic Orban: Forța Dreptei susține că a găsit soluția pentru reducerea cu 50% a facturilor la lumină și gaze .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.