Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, susținut de un luptător K1: Are cele mai multe şanse să ajungă preşedinte

ludovic orban

Zeci de liberali s-au aflat alături de Ludovic Orban, luni, când acesta şi-a depus candidatura la preşedinţia PNL, printre aceştia numărându-se şi preşedintele PNL Bihor, Ilie Bolojan, şi luptătorul K1 Cătălin Moroşanu. 

"Eu cred că domnul Orban nu are nevoie de nicio lecţie de autoapărare. Este un lider puternic şi cred că o să răzbată şi o să ia preşedinţia PNL. (...) Eu sunt un om pragmatic şi cred că toţi membrii de partid ar trebui să fie pragmatici. Orban are cele mai multe şanse să ajungă preşedinte. Este un lider carismatic şi, într-adevăr, în momentul în care transmite ceva este auzit de tot poporul", a spus Moroşanu, potrivit agerpres.ro.

Monica Macovei a luat FOC după acuzațiile lui Andronic: 'Minciuni'


La rândul său, Ilie Bolojan a declarat că există două argumente pentru susţinerea lui Orban: persoana candidatului, dar şi echipa pe care se bazează acesta. 

"Pe de o parte - echipa care este astăzi susţinătoarea colegului nostru, Ludovic Orban, care se bazează în principal pe oameni care au obţinut rezultate atât în ceea ce priveşte ocuparea unor poziţii elective, cum sunt primarii de municipii reşedinţă de judeţ, dar şi prin realizările personale pe care le au, aceste administraţii dovedind că se poate face ceva într-adevăr pentru oamenii din România. O echipă puternică, bazată pe oameni care au rezultate. Al doilea motiv este cel legat de persoana candidatului. Ludovic Orban este unul dintre membrii PNL care are o vechime, care are o experienţă, care are capacitatea de a lucra într-o echipă, în aşa fel încât să putem să relansăm PNL şi să oferim o şansă dreptei din România pentru prosperitatea ţării noastre", a spus el.

Veste URIAȘĂ pentru Simona Halep după VICTORIA de la Madrid


Reprezentantul liberal a mai precizat că România şi preşedintele Klaus Iohannis au nevoie de un PNL puternic. 

"Aşa cum anunţa şi Ludovic Orban, unul dintre proiectele noastre importante este recâştigarea preşedinţiei României în 2019, iar pentru asta este nevoie de un candidat puternic. Klaus Iohannis este acest candidat", a punctat el. 

În ce priveşte absenţa lui Crin Antonescu din echipa lui Ludovic Orban, Bolojan a replicat: "Este poziţia domnului preşedinte Crin Antonescu. Cei care suntem în teren, care facem zi de zi politica partidului şi politica cetăţeanului, credem că am optat corect". 

Liberalul Ludovic Orban şi-a depus luni candidatura pentru preşedinţia PNL, cu proiectul de moţiune "Partidul Naţional Liberal - forţa dreptei", anunţând totodată că beneficiază de susţinerea a 27 de preşedinţi de filiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.