Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aeroportul Internaţional 'Avram Iancu' a fost premiat la Air Transport Awards

Inquam Photos/Raul Stef
Inquam aeroport Cluj

Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca a fost premiat la Air Transport Awards 2021, eveniment care a avut loc la Atena.

"Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj a obţinut distincţia ATN Corporate Award cu ocazia Air Transport Awards 2021. Ceremonia a avut loc vineri la Atena, odată cu Summer Aviation Forum 2021, eveniment la care au participat lideri din industria transporturilor aeriene. Premiile Air Transport 2021 au fost organizate de Hermes - Air Transport Organisation, ATN - Air Transport News şi ALA - America Latina Aeronoticias", se arată într-un comunicat trimis, sâmbătă, de aeroportul clujean.

Potrivit comunicatului, în cadrul ceremoniei Air Transport Awards 2021, alături de Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca au mai obţinut distincţii personalităţi, organizaţii şi companii prestigioase din aviaţie, informează Agerpres.

"Suntem deosebit de onoraţi pentru distincţia acordată Aeroportului Internaţional Cluj cu ocazia Premiilor Air Transport 2021. Efortul aeroportului clujean de recuperare a traficului, în august 2021 am ajuns la 80% din numărul de pasageri înregistraţi în august 2019, şi gestionarea cu succes a activităţii în perioada unei crize fără precedent pe plan mondial sunt apreciate la nivel internaţional. Dedicăm acest premiu angajaţilor aeroportului pentru efortul, devotamentul şi profesionalismul pe care le-au dovedit în această perioadă", a declarat directorul general al Aeroportului Internaţional "Avram Iancu", David Ciceo.

În comunicat se mai arată că, la rândul său, preşedintele Air Transport Awards 2021, dr. Kostas Iatrou, a apreciat activitatea câştigătorilor.

"Aş dori să felicit câştigătorii. Aceste personalităţi, organizaţii şi companii au reuşit să facă faţă cu succes celei mai grave crize cu care s-a confruntat aviaţia vreodată. Să ai succes în aceste vremuri dificile este mai important şi mai dificil ca oricând şi, astfel, aceste personalităţi, organizaţii şi companii şi-au dovedit fără îndoială abilităţile excepţionale de leadership", a afirmat preşedintele Air Transport Awards 2021, dr. Kostas Iatrou, citat în comunicatul menţionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.