Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luka Jovic şi Nikola Ninkovic au dezminţit că ar fi încălcat carantina pentru coronavirus impusă la întoarcerea în ţara natală

sciencealert.com
coronavirus

Fotbaliştii sârbi Luka Jovic şi Nikola Ninkovic au dezminţit, joi, că ar fi încălcat carantina pentru coronavirus impusă la întoarcerea în ţara natală, relatează presa italiană, potrivit Agerpres.

Atacantul Luka Jovic, de la Real Madrid, a fost surprins pe străzile din Belgrad, unde a participat la ziua de naştere a iubitei sale, deşi trebuia să fie în carantină alături de ceilalţi jucători, la Madrid, a relatat ziarul AS.

''Sunt cu adevărat trist că am fost tema principală în ultimele zile, într-o vreme complicată pentru toţi, în special pentru eroii care sunt medicii şi personalul medical. Testul efectuat în Spania a fost negativ şi, cu acordul clubului, am decis să revin în Serbia, pentru a fi aproape de familie. Când am sosit acasă m-am supus unui nou test, care a fost din nou negativ. Îmi pare rău pentru cine nu îşi face corect treaba, oferind informaţii greşite despre mine", a scris Jovic pe contul său de Instagram.

Citește și: Scuza senatorului amendat pentru că a condus cu viteză: mergeam să îmi fac testul pentru COVID 19

Un jucător al secţiei de baschet de la Real Madrid a fost depistat pozitiv la Covid-19 cu ocazia unui control medical efectuat pe 12 martie. Real Madrid a emis atunci un comunicat în care a anunţat închiderea centrului său sportiv şi plasarea în carantină a tuturor angajaţilor clubului.

Nikola Ninkovic, jucătorul echipei italiene Ascoli, a răspuns acuzaţiilor la adresa sa prin intermediul unui comunicat al clubului: "Sunt alături de familie, nu s-a întâmplat absolut nimic din ce a relatat presa. Sunt în casă, în perioada de carantină necesară pentru cei care vin din Italia".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.