Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lungmetrajul 'Liga Dreptăţii', pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

comicbook.com
Justice League / Liga Dreptatii

Lungmetrajul "Liga Dreptăţii/ Justice League", cu Jason Momoa, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Ben Affleck în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de peste 2 milioane de lei, scrie NEWS.RO.

Citeşte şi: OFICIAL - Cum MOTIVEAZĂ magistraţii avizul negativ pe Legile Justiţiei

"Liga Dreptăţii", în regia lui Zack Snyder, a fost vizionat de 102.027 de spectatori şi a generat încasări de 2.334.597 de lei, potrivit Cinemagia.

Pe poziţia a doua în top se află filmul "Daddy's Home 2", care a fost urmărit în weekend de 37.475 de spectatori şi a avut încasări de 747.562 de lei.

Lungmetrajul "Thor: Ragnarok" a coborât, în al patrulea weekend de la premieră, pe locul al treilea în clasamentul românesc, după ce a generat încasări de 451.011 lei. Din distribuţia filmului fac parte Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Mark Ruffalo şi Anthony Hopkins.

Animaţia "Bigfoot Junior/ The Son of Bigfoot”  se menţine pe poziţia a patra după al treilea weekend de la lansare în topul românesc, după ce a încasat 291.256 de lei şi a fost vizionată de 15.067 de spectatori.

Pe poziţia a cincea, "Hawaii", în regia lui Jesús del Cerro, cu Dragoş Bucur, Andi Vasluianu, Rodica Lazăr, Cristina Flutur în distribuţie, a avut încasări de 213.692 de lei şi a fost vizionat de 10.403 de spectatori.

Citeşte şi: Magistraţii au DECIS: ÎNCHISOARE pentru un fost senator PDL. Fostul secretar al Senatului, condamnat DEFINITIV pentru trafic de influenţă

Producţia "Geostorm: Pericol global/ Geostorm”, cu Gerard Butler în rol principal, a coborât pe locul al şaselea în top. În al cincilea weekend de la lansare, lungmetrajul SF, regizat de Dean Devlin, din distribuţia căruia mai fac parte Ed Harris, Jim Sturgess şi Andy Garcia, a încasat 153.623 de lei şi a fost vizionat de 7.640 de spectatori.

Filmul animat "Aventura piticilor/ Gnome Alone” a coborât pe locul al şaptelea în box office-ul românesc, cu încasări de 134.620 de lei şi a fost vizionat de 7.654 de spectatori.

Filmul horror "Zi de naştere mortală/ Happy death day", de Christopher Landon, a mai coborât o poziţie, în al treilea weekend de la premieră, ajungând pe locul al optulea, după ce a generat încasări de 100.857 de lei şi a fost vizionat de 5.265 de spectatori.

"Micul Vampir/ The Little Vampire", bazată pe personajele cărţilor scrise de Angela Sommer-Bodenburg, s-a menţinut pe poziţia a noua în clasamentul românesc în al patrulea weekend de la premieră cu încasări de 67.501 de lei şi văzut de 3.596 de spectatori.

Pe poziţia a zecea în topul românesc de weekend se află filmul horror "Jigsaw”, al optulea din franciza "Saw”, care a coborât - în al patrulea weekend de la premieră - patru locuri. Lungmetrajul a încasat 60.005 lei şi a fost vizionat de 2.866 de spectatori.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI - Lovitură după lovitură în MAI. Scandalurile care zguduie din temelii ministerul (presă) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.