Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lupte grele în Siria. Cel puțin 8 soldați sirieni au fost uciși în bombardamente ale armatei turce

bombardament

Nouă membri ai forţelor regimului sirian au fost ucişi luni în bombardamente ale forţelor turce în nord-vestul Siriei, unde 94 de luptători pro şi antiregim au murit în luptele care au avut loc la Idleb, pe care Damascul încearcă să-l preia de la jihadişti şi rebeli, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), relatează AFP preluat de agerpres.

Printre luptătorii ucişi în bombardamentele turceşti, patru au murit în apropierea satului Nayrab şi alţi cinci şi-au pierdut viaţa în apropierea oraşului Saraqeb, est, a indicat OSDO, care dispune de o largă reţea de surse în această ţară aflată în război.

Un total de 94 de luptători au fost ucişi luni pe mai multe fronturi din regiunea Idleb. Printre aceştia se află 41 de combatanţi proregim precum şi 53 de luptători jihadişti şi rebeli aliaţi, precizează sursa citată.

Regimul sirian a lansat ofensiva în decembrie în nord-vestul ţării şi aproape 900.000 de persoane au fost strămutate din cauza violenţelor, potrivit ONU, care a avertizat luni că luptele se apropie ''periculos'' de taberele acestora, riscând să provoace o ''baie de sânge''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.