Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Måneskin, câştigător al Eurovision 2021, pentru prima dată în top 10 al clasamentului britanic al single-urilor

Weird Italy
Maneskin

Grupul italian glam rock Måneskin, care a câştigat ediţia de anul acesta a concursului Eurovision, a ajuns pentru prima dată între primele zece clasate în topul britanic al single-urilor, potrivit news.ro.

Måneskin s-a clasat pe poziţia a şaptea, vineri, cu piesa „I Wanna Be Your Slave”.

În urmă cu o lună, trupa a câştigat concursul cu melodia „Zitti e Buoni”, iar cântecul de acum a devenit cel mai de succes în Regat pentru un artist câştigător al Eurovision din ultimii nouă ani.

Prima poziţie în clasament a fost ocupată, pentru a patra săptămână consecutiv, de „Good 4 U” a cântăreţei americane Olivia Rodrigo.

Citește și: Locurile și FELUL în care BANII din firmele Adamescu au fost DAȚI judecătorilor TB

„A fost preconizat multă vreme că rockul va reveni într-o zi în Official Singles Chart, dar puţini s-ar fi aşteptat ca acesta să fie condus de o fostă actriţă Disney Channel şi un artist câştigător la Eurovision”, a transmis Martin Talbot, care conduce Official Charts Company, citează BBC.

Când au primit trofeul Eurovision la Rotterdam, liderul grupului, Damiano David, a spus: „Rock and roll nu va muri vreodată".

„Zitti e Buoni” a ajuns cel mai sus pe locul 17 în Marea Britanie după concurs. Cel mai recent câştigător de Eurovision care a ajuns în top 10 în Regat a fost Loreen (Suedia), cu „Euphoria”, clasată pe locul al treilea în 2012.

Cât priveşte topul britanic al albumelor, aici a debutat pe primul loc „Back The Way We Came” al lui Noel Gallagher, aceasta fiind a 12-a clasare din cariera lui în fruntea listei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.