Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mă voi întoarce mai bun, mai în formă şi mai puternic ca niciodată, spune Virgil van Dijk după accidentare

Virgil van Dijk

Fundaşul echipei Liverpool Virgil van Dijk şi-a asigurat susţinătorii că se va întoarce mai bun, mai în formă şi mai puternic ca niciodată, după accidentarea suferită la genunchi, potrivit news.ro.

"În această după-amiază (n.r. - duminică), m-am întâlnit cu un consultant pentru a începe procesul de planificare în detaliu a recuperării mele.

Acum sunt pe deplin concentrat pe recuperarea mea şi voi face tot ce pot pentru a reveni cât mai curând posibil. În ciuda dezamăgirii evidente, cred cu fermitate că în dificultate se află oportunitatea şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, mă voi asigura că mă întorc mai bun, mai în formă şi mai puternic ca niciodată.

În fotbal, ca şi în viaţă, cred că totul se întâmplă dintr-un motiv şi este important să încerci să te menţii echilibrat, indiferent dacă treci prin suişuri sau coborâşuri. Cu sprijinul soţiei mele, copiilor, familiei şi tuturor celor de la Liverpool, sunt pregătit pentru provocarea viitoare. Aş dori să le mulţumesc tuturor pentru mesajele de susţinere.

Citește și: DOSAR Mario Iorgulescu către medic - 'Mă simt BINE și vreau să mă întorc SĂ CONDUC mașina și să merg SĂ DANSEZ cu prietena mea'

Pentru mine şi familia mea a însemnat enorm şi voi face acum tot posibilul pentru a-mi încuraja colegii de echipă în orice mod pot înaintea câtorva săptămâni mari, pe măsură ce mă voi recupera zi de zi. Ma voi intoarce", a spus olandezul, într-un mesaj postat pe Twitter.

Jucătorul campioanei Angliei a fost accidentat în urma unei intervenţii dure a portarului echipei Everton, Jordan Pickford, în minutul 8 al derbiului de sâmbătă, din Premier League. Van Dijk, 29 de ani, a fost schimbat în minutul 11, cu Joe Gomez, iar Pickford nu a primit nici măcar cartonaşul galben. Van Dijk va fi operat la ligamentele genunchiului drept.

Se anunţă o lungă perioadă de indisponibilitate pentru, probabil, cel mai bun fundaş din lume. Este foarte ca posibil ca el să nu mai joace în acest an, fiind în pericol chiar întregul sezon.

Everton a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul cu Liverpool din etapa a V-a a Premier League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.