Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MĂCEL la Vaslui! Trei adolescenți au fost ÎNJUNGHIAȚI în plină stradă de un tânăr: 'Erau speriați și plini de sânge' - FOTO

politia banda

Trei adolescenți au fost înjunghiați pe stradă, miercuri seara, în Vaslui, autoritățile fiind în alertă. Agresorul, un tânăr de 17 ani, a fost prins și se află în custodia Poliției, informează Mediafax.

Citește și: OFICIAL Viorica Dăncilă CONFIRMĂ că Tudorel Toader REFUZĂ să demisioneze: Ce i-a scris lui Klaus Iohannis

Purtătorul de cuvânt al Poliției Vaslui, Silvia Manda, a declarat că se fac cercetări după ce a fost primit un apel care a anunțat faptul că trei copii au fost înjunghiați pe stradă.

„A fost un apel cu privire la faptul că trei minori au fost înjunghiați pe strada Traian. Autorul, în vârstă de 19 ani, a fost identificat. A fugit după comiterea faptei iar colegii au demarat cercetările", a declarat Silvia Manda, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Este vorba de trei copii, doi în vârstă de 15 ani și unul în vârstă de 16 ani.

Citește și: Mircea Dinescu despre cartea lui Iohannis, Eu.ro: 'Auăleu, săracul! Titlul ăsta este neinspirat, pare de copil de grădiniţă, e ridicol'

„Copiii au fost transportați la spital, stabili și conștienți. Au plăgi tăiate și înjunghiate. Sunt conștient iar la prima vedere nu ar fi plăgi profunde”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Aurora Popa, managerul Ambulanței Vaslui.

“Erau speriati si plini de sânge. Stãteau cu fundul pe bordurã. Am ajuns odatã cu ambulantele, care i-au preluat si dus la Spitalul Judetean de Urgentã”, a spus viceprimarul Vasluiului, Dragos Cazacu, relatează vremeanoua.ro.

Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări. Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care tânărul i-a înjunghiat pe cei trei copii.

Locul în care s-a produs agresiunea este o zonă intens circulată și trecătorii au sunat la 112 imediat după agresiune.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.