Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Macovei, ABSENTĂ la ședința în care se discută cererea de excludere a lui Ponta din barou

monica macovei m10 agerpres

Europarlamentarul Monica Macovei a transmis Baroului Bucureşti o scrisoare prin care solicită reprogramarea participării acesteia, pentru data de 5 septembrie, la şedinţa în care se discută solicitarea sa de excludere din avocatură a lui Victor Ponta, al cărui titlu de doctor în Drept a fost retras de ministrul Educaţiei Naţionale, informează agerpres.ro

Monica Macovei solicită amânarea pe motiv că miercuri, când era programată discutarea cererii privind excluderea din barou a lui Victor Ponta, are loc o sesiune extraordinară a Comisiei pentru Libertăţi Civile, Justiţie şi Afaceri Interne, în care ea va prezenta proiecte la care este raportor PE.

Senatul României cere lămuriri de la Obama și de la Senatul SUA/ DOCUMENT


"Doresc să mă întâlnesc cu membrii Baroului Bucureşti, mai ales că (...) este o situaţie nouă. Este o decizie importantă pentru că ea priveşte modul în care Baroul Bucureşti va acţiona pe viitor ori de câte ori un membru al Baroului va ieşi din sfera legală. Este, de asemenea, şi un semn de respect faţă de toţi avocaţii oneşti şi profesionişti care doresc să le fie apărată profesia de impostură, minciună şi falsuri", se arată în scrisoarea trimisă de Macovei decanului Baroului Bucureşti, Ion Dragne.

Laura Bretan a făcut din nou spectacol la 'America's Got Talent'


Ea arată că Parlamentul European a început, pe 29 august, sesiunea de toamnă, iar Comisia pentru Libertăţi Civile, Justiţie şi Afaceri Interne - LIBE a anunţat-o că pe data de 31 august are loc o sesiune extraordinară, începând cu ora 15,00, în care sunt programate prezentarea sa, în calitate de raportor al Parlamentului European, a stadiului negocierilor pe care le conduce din cadrul Trialogului pentru Raportul privind Consolidarea controalelor prin consultarea bazelor de date relevante la frontierele externe (Regulamentul Schengen), precum şi votarea Opiniei LIBE şi a bugetului general al Uniunii Europene pentru exerciţiul financiar 2017, unde, de asemenea, este raportor. 

"În aceste condiţii, sunt nevoită să fiu în Parlamentul European, la Bruxelles, pe data de 31 august, să îmi susţin rapoartele în faţa membrilor LIBE şi să votez. Vă rog să îi consultaţi pe colegii dvs. în legătură cu posibilitatea de a reprograma participarea mea la şedinţa Consiliului Baroului Bucureşti pentru data de 5 septembrie, la aceeaşi oră - 12,30", se precizează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.