Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mădălina Puşcalău a făcut ANUNŢUL: Unde şi când îşi lansează cartea despre Iohannis şi Ponta

Puscalau

Jurnalista Mădălina Puşcalău, moderatoarea dezbaterii finale dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta, din campania pentru alegerile prezidenţiale din 2014, a scris o carte despre experienţa din toamna trecută şi nu numai. Joi, 30 aprilie, fosta realizatoare de la B1 TV a anunţat lansarea volumului "Înfruntarea finală. Culisele confruntării Klaus Iohannis - Victor Ponta şi alte reţete din bucătăria politicii dâmboviţene". Evenimentul va avea loc miercuri, 6 mai, de la ora 18.00, la Teatrul Naţional dn Bucureşti, Foaierul Sălii Media (Aripa Arghezi).

Vezi şi: Mădălina Pușcalău pleacă de la B1 TV

"Este o carte care analizează nu doar confruntarea dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta care a avut loc în emisiunea mea. Este o analiză a campaniei electorale, o analiză a strategiilor politice folosite de ambele echipe de campanie, o fotografie a scenei politice la zi. De asemenea, în carte am scris și despre problemele cu care se confruntă atât scena politică, cât și presa. Sunt mai multe chestiuni care țin de culisele relațiilor care țin de presă și politică", a declarat Mădălina Pușcalău, zilele trecute.

Vezi şi: Mădălina Pușcalău a ales

"La lansarea cărții mele sunt invitați atât președintele Klaus Iohannis, cât și premierul Victor Ponta. De asemenea, sunt invitați miniștri, parlamentari, oameni din societatea civilă; întregul tablou al scenei politice, indiferent de partid", a mai spus ziarista.

Vezi şi: Surpriza pregătită de Mădălina Puşcalău: Culisele înfruntării finale Iohannis-Ponta

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.