Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai ceva ca-n filme: Mireasă care trage cu mitraliera la nuntă, atac cu tancuri / VIDEO

"Nunta insangerata" la un exercitiu militar din Republica Moldova! Mirele si mireasa, impuscati sub ochii premierului. Asta s-a întâmplat la Scutul Nordic 2015 desfasurat zilele acestea in Moldova, la care a asistat și premierul de la Chisinau.

Citește și: BOMBA NOPȚII Procurorii DNA strâng probe împotriva lui Traian Băsescu! E OFICIAL

Oficial, scopul exercitiului tactic a fost testarea nivelului de pregatire a Armatei Moldovei, dar si interoperabilitatea dintre armata, carabinieri si serviciul de protectie civila. Au avut loc mai multe simulari, de la imprastierea unui grup de protestatari bauti, inarmati cu pari, de catre scutieri inarmati pana in dinti pana la lichidarea unei nunti unde mirii au pistoale-mitraliera.

Citește și: Cozmin Gușă, ținta unui asasinat în această dimineață

Pentru mai mult realism, nuntasii au fost dotati si cu o masina cu papusa lipita de ea si cu baloane legate la oglinzi, cu sticle de plastic umplute cu ceva care arata drept vin, ba chiar au incins si o mica hora. Dupa ce au fost ciuruiti de soldatii ce pariticipau la aplicatie, au „inviat” si au fost salutati chiar de prim-ministrul Chiril Gaburici, care a asistat la exercitiul militar.

Citește și: DNA a descins la o televiziune: A fost confiscat serverul

Nu se stie daca si momentul cand Chiril Gaburici se apropie de mireasa si o ajuta sa se scoale de jos, face parte din scenariu, cert este ca aceasta o face pe moarta pana se apropie premierul si abia dupa asta invie. Chiril Gaburici s-a imbracat ca personajul lui Silvester Stallone din filmele de actiune americane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.