Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mulți lideri PSD nu-l vor pe Liviu Dragnea prezidențiabilul partidului: Pe cine vor să arunce în luptă cu Klaus Iohannis

liviu dragnea gabriela firea

Primarul General al Capitalei stă cel mai bine în sondaje la ora actuală, așadar ea trebuie să fie candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2019. Este concluzia la care a ajuns președintele organizației județene PSD Gorj, senatorul Florin Cârciumaru.

„Dorința este să câștigăm! Din sondaje, la noi, cel mai bine în partid stă doamna primar Firea. Dacă ne luam după ultimul sondaj, doamna Firea stă mai bine decât toate personalitățile, chiar și peste Iohannis. Mergem cu doamna Firea, din punctul meu de vedere”, a declarat președintele PSD Gorj la Infinit FM.

Citește și: EXCLUSIV! Liviu Dragnea, TRĂDAT de un lider important! Cere primarilor vot de susținere pentru Tudose președinte de partid

Alături de Cârciumaru, un lider cu greutate în partid, sunt și alți ”grei” ai PSD. Ei nu-l vor pe Liviu Dragnea, care are sondaje dezastruoase, ci pe Firea sau chiar pe Tăriceanu. Cârciumaru a adăugat că și președintele ALDE și al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ar avea șanse la alegerile prezidențiale din 2019.

„Îl văd pe Tăriceanu un posibil contracandidat cu șanse în fața lui Iohannis. Totuși, cel mai bine în sondaje, chiar și peste Iohannis, stă primarul Capitalei, Gabriela Firea” a spus liderul PSD Gorj.

Citește și: Se pregătește un puci în PSD? Adrian Țuțuianu „sare la gâtul” lui Liviu Dragnea

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.