Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mult de 800.000 de vehicule Tesla sunt rechemate în service - probleme la centura de siguranță

tesla model S Plaid

Tesla recheamă peste 817.000 de vehicule din Statele Unite, deoarece este posibil ca o alertă sonoră să nu se activeze atunci când un vehicul porneşte şi şoferul nu şi-a pus centura de siguranţă, transmite Reuters, citat de news.ro.

Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului (NHTSA) a declarat joi că vehiculele Model S şi Model X, 2017-2022 Model 3 şi 2020-2022 Model Y, din 2021-2022,  nu respectă standardul federal de siguranţă pentru autovehicule privind ”protejarea faţă de accidente”, deoarece semnalul sonor nu se activează.

Tesla va efectua o actualizare de software wireless pentru a rezolva problema. Tesla a declarat pentru NHTSA că până pe 31 ianuarie nu a avut cunoştinţă de niciun accident sau răni legate de această problemă.

Tesla a afirmat într-un document depus la NHTSA, că Institutul de Testare şi Cercetare Auto din Coreea de Sud (KATRI) a adus această în atenţia Tesla această deficienţă.

Potrivit companiei americane, o eroare de software poate împiedica activarea semnalului sonor la pornirea vehiculului, în anumite circumstanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.