Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe persoane - suspectate că ar fi consumat alimente alterate la o nuntă; două au ajuns la spital

sursa FOTO: Inquam
ambulanta

Cel puţin două persoane au ajuns la spital, sâmbătă spre duminică noaptea, după ce s-au îmbolnăvit, cel mai probabil de toxiinfecţie alimentară, la un eveniment privat desfăşurat într-un restaurant de la Sâmbăta de Sus.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, Parchetul de pe lângă Tribunalul Făgăraş, împreună cu poliţia din Rurală Voila, au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "comercializarea de produse alterate", după ce mai multe persoane, care au mâncat la restaurantul din Sâmbăta de Sus, au acuzat stare de rău.

Poliţiştii, care au fost anunţaţi, în cursul serii zilei de sâmbătă, prin apel la 112 de faptul că mai multe persoane se simt rău, s-au deplasat la faţa locului împreună cu cadre medicale şi reprezentanţi ai DSP şi DSVSA Braşov, informează Agerpres.

Un număr de 13 persoane au fost consultate medical la faţa locului, două dintre acestea fiind, ulterior, transportate la spital, în vederea efectuării de investigaţii medicale de specialitate.

Conform unor surse, o altă persoană, care a participat la un eveniment desfăşurat în complexul turistic de la Sâmbăta, unde ar fi avut loc două evenimente private - nunţi - la care au fost prezente câteva sute de persoane, s-ar fi prezentat singură la Spitalul din Făgăraş în cursul nopţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.