Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mulţi răniţi, după un incendiu izbucnit la o casă din Lupeni

incendiu

Două persoane, un bărbat de 59 de ani şi o femeie de 53 de ani, au suferit arsuri pe mâini, picioare şi la nivelul feţei în urma unui incendiu care a izbucnit, luni dimineaţa, într-o casă din municipiul Lupeni, victimele fiind transportate la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Hunedoara.

Citeşte şi: Avertisment extrem de DUR al unui miliardar: Se prevede o nouă CRIZĂ economică mondială. Semnal de ALARMĂ pe monedele virtuale

Cele două victime au reuşit să iasă singure din locuinţă, scrie AGERPRES.

"Bărbatul prezenta arsuri pe circa 20% din suprafaţa corpului, pe membrele inferioare şi superioare. Femeia prezintă arsuri pe 20-25% din suprafaţa corpului, la nivelul feţei, pe membrele inferioare şi superioare. Victimele sunt conştiente şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din Petroşani", a declarat purtătorul de cuvânt al SJA Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Pentru stingerea incendiului, la faţa locului au intervenit pompierii militari din Petroşani şi Lupeni, flăcările distrugând o cameră şi acoperişul imobilului.

"Incendiul a fost localizat, cele două echipaje de stingere fiind implicate în operaţiunile de lichidare a arderii", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, Anemona Doda.

Cauzele care au dus la declanşarea incendiului sunt în curs de stabilire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.