Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu, după decizia UE de a deschide negocierile cu R. Moldova: Este victoria noastră, a tuturor

Presedintia Republicii Moldova
Maia Sandu

Maia Sandu, după decizia UE de a deschide negocierile cu R. Moldova: Este victoria noastră, a tuturor

Decizia de azi de a deschide negocierile pentru aderarea Rep. Moldova la Uniunea Europeană este victoria noastră a tuturor, scrie pe Facebook Maia Sandu. „Suntem europeni și acest lucru este recunoscut de întreaga UE”, adaugă ea, potrivit Mediafax preluat de stiripesurse.md

„Dragi moldoveni, felicitări! Decizia de azi de a deschide negocierile pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană este victoria noastră a tuturor. 27 de șefi de stat și de guvern ai Uniunii Europene au zis pentru țara noastră, au zis pentru viitorul nostru european. Este o pagină nouă în istoria noastră”, scrie pe Facebook Maia Sandu.

Ea aduagă că „acum doi ani, nimeni nu-și imagina că în 2023 Comisia Europeană va propune deschiderea negocierilor de aderare cu Republica Moldova”.

„Succesul de azi este meritul întregii societăți – al tuturor celor care aleg democrația și prosperitatea, care muncesc cu perseverență și răbdare, care au ieșit la vot, au protestat pentru libertate și nu au încetat niciodată să creadă că Moldova merită mai mult. Suntem europeni și acest lucru este recunoscut de întreaga UE”, încheie Sandu.

Liderii europeni au decis să înceapă negocierile cu Ucraina și Moldova pentru aderarea la Uniunea Europeană, a declarat șeful Consiliului European. Summitul UE a decis să acorde Georgiei statutul de candidat la UE, a declarat președintele Consiliului European.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.