Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Majorări cu până la 80 la sută a veniturilor pentru funcționarii electorali

facebook.com
ana maria patru

Ești președinte de secție de votare, adjunct al președintelui de secție de votare sau operator de calculator? Guvernul tocmai îți dă o veste foarte bună. La propunerea Autorității Electorale Permanente (AEP) Guvernul a majorat indemnizațiile cu aproape 80%, de la 85 de lei pe zi la 150 de lei. Bani mai mulți vor primi cei de la secțiile din afara teritoriului național.

Potrivit şefei AEP, în cazul experţilor electorali de la secţiile de vot din străinătate, mărirea va fi şi mai mare, ei primind în afara indemnizaţiei de bază şi un supliment de 150 de lei.

Citește și: Unul dintre tehnocraţii lui Dacian Cioloş îşi anunţă viitorul: Va intra sau nu în politică

Pătru a precizat că decizia a fost luată de Guvern, la propunerea Autorităţii Electorale Permanente.

De această măsură vor beneficia experţi electorali, adică preşedinţii secţiilor de votare, locţiitorii lor şi operatorii de calculator care se vor afla în cele aproximativ 18.500 de secţii de votare din ţară, la care se adaugă şi cele din străinătate.

"Experţii electorali merită pe deplin această mărire de indemnizaţie, de la 85 de lei pe zi de activitate, la 150 de lei. Mă bucur că Guvernul a acceptat propunerea noastră. Responsabilitatea şi atribuţiile lor în acele zile sunt foarte mari, iar pentru noi e extrem de important să contăm pe implicarea lor", a spus Ana Maria Pătru pentru Agerpres.

Ea i-a îndemnat pe cei interesaţi să devină experţi electorali să intre pe pagina de Facebook a AEP sau pe site-ul instituţiei, www.roaep.ro, pentru informaţii suplimentare, anunț

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.