Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Makoto Hasebe, fundașul în vârstă de 39 de ani de la Eintracht Frankfurt, și-a prelungit contractul cu încă un sezon

ageforever.de
Makoto Hasebe

Fundaşul echipei Eintracht Frankfurt, Makoto Hasebe, în vârstă de 39 de ani, şi-a prelungit contractul cu încă un sezon, până în 2024, a anunţat, marţi, clubul german.

Fostul căpitan al Japoniei, care se află de nouă ani la Frankfurt, a câştigat Liga Europa anul trecut şi Cupa Germaniei în 2018, notează Mediafax.

Campion al Germaniei în 2009 cu VfL Wolfsburg, Hasebe a avut 16 apariţii în toate competiţiile în acest sezon, pentru un total de 279 de meciuri pentru Eintracht.

„Sunt foarte fericit să pot juca fotbal la cel mai înalt nivel la Eintracht încă un an. Este special să fac parte din echipa unui club atât de mare şi de succes când împlinesc 40 de ani. Voi continua să îmi asum responsabilitatea, vreau să fiu un model pentru tinerii noştri jucători şi vreau să conduc prin exemplu. Frankfurt a devenit casa mea, iar Eintracht este clubul meu. De aceea sunt deja nerăbdător să fac parte din acest club după cariera mea de jucător”, a spus el.

În timp ce contractul său de jucător expiră în 2024, el are un alt contract cu clubul până în 2027 în baza căruia va intra în antrenorat odată ce se va retrage din activitatea de jucător.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.