Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Malaezia trimite în Coreea de Nord cadavrul lui Kim Jong-Nam

Malaezia va preda Coreii de Nord cadavrul fratelui vitreg al liderului nord-coreean Kim Jong-Un, la cererea Phenianului, a declarat joi viceprim-ministrul Ahmad Zahid Hamidi, la trei zile după asasinarea lui Kim Jong-Nam pe aeroportul din Kuala Lumpur, informează AFP, potrivit agerpres.

"Vom facilita cererea oricărui guvern străin, cu toate că există proceduri de urmat. Politica noastră constă din a onora relaţiile noastre bilaterale cu orice ţară străină", a declarat Hamidi jurnaliştilor, confirmând că autorităţile malaeziene au primit o cerere în acest sens din partea Phenianului.

Citeşte şi: Un jurnalist NY Times isi cere scuze dupa ce a numit-o prostituata pe Melania Trump

Printre altele, poliţia malaeziană a anunţat joi că încă o femeie suspectă a fost arestată în cadrul anchetei asupra asasinării fratelui vitreg căzut în dizgraţie al liderului nord-coreean Kim Jong-Un.

O primă suspectă, care se afla în posesia unui paşaport vietnamez, a fost arestată cu o zi înainte pe aeroportul internaţional din Kuala Lumpur, unde Kim Jong-Nam a murit la scurt timp după ce a fost atacat de două femei care l-ar fi stropit pe faţă cu un lichid.

Inspectorul general al poliţiei malaeziene, Khalid Abu Bakar, a confirmat arestarea unei a doua suspecte pentru agenţia naţională de presă Bernama, fără a oferi alte detalii.

Prima suspectă urmează să compară joi în faţa unui tribunal din capitala Malaeziei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.