Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Malik Beasley, jucătorul echipei profesioniste de baschet Minnesota Timberwolves, condamnat la 120 de zile de închisoare

news.ro
Becky Hammon NBA

Malik Beasley, jucătorul echipei profesioniste de baschet Minnesota Timberwolves (NBA), a fost condamnat, marţi, de un judecător la 120 de zile închisoare, pe care le va ispăşi în vară la finalul sezonului regulat, după ce acesta a pledat vinovat pentru un delict grav de ameninţare cu violenţă, informează agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Cu toate acestea, avocatul jucătorului, Steven Haney, a declarat că Beasley ar putea ispăşi pedeapsa la domiciliu, deoarece încadrarea de delict grav ar putea fi schimbată în delict minor şi ar putea fi pus în libertate condiţionată.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

În cadrul unui acord de vinovăţie, procurorii au fost de acord să retragă acuzaţiile pentru delicte grave de deţinere de droguri împotriva lui Beasley.

Jucătorul lui Timberwoles, cu medie de 20,5 puncte pe meci, se confruntă cu delicte grave pentru deţinere de narcotice şi bunuri furate, conform actului de condamnare.

În noiembrie anul trecut, Beasley, care era agent liber, a semnat un contract în valoare de 60 milioane dolari, pe patru ani, cu Minnesota Timberwolves.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.