Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Managerul general al grupării Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, vrea să-l dea pe Cristea la FCSB cât mai repede

Captură youtube.com
Iulian Cristea

Managerul general al grupării Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că va discuta cu reprezentanţii FCSB să facă un efort financiar mulţumitor pentru medieşeni astfel încât jucătorul Iulian Cristea să plece în această iarnă, relatează News.ro.

"Să fiu foarte sincer, nu am venit pentru bani aici. Eu mă voi implica sută la sută în selecţie. Există interes pentru mai mulţi jucători. Pentru doi-trei există interes doar la nivel declarativ, nimic concret. Acum concret putem vorbi despre Cristea, sunt discuţii cu cei de la FCSB. Jucătorul, fiind în ultimele 6 luni, s-a ajuns la un acord cu agentul lui şi FCSB şi din vară el va fi jucătorul celor de la FCSB. Eu doresc ca în timp să căpătăm şi mai mult respect, să ne consolidăm un alt statut, iar lumea fotbalului să înţeleagă faptul că de la Mediaş nu se vor mai lua uşor jucători, şi nu în orice condiţii. În orele următoare voi avea o discuţie şi cu jucătorul în care voi clarifica anumite aspecte. Dacă FCSB nu va face un efort financiar suficient care să ne mulţumească pe noi şi să plece din această iarnă, atunci din punctul meu de vedere va continua aici şi va da totul. Asta e cartea pe care noi o propuunem şi o jucăm. Dacă FCSB îl doreşte din această iarnă atunci trebuie să facă un efort să mulţumească şi clubul care l-a crescut şi care i-a dat posibilitatea să joace în Liga I", a declarat Iordănescu.

Citește și: Arjen Robben: Sunt foarte mândru şi fericit că Inter se gândește la mine

Iulian Cristea, 24 de ani, a intrat în ultimele şase luni de contract cu Gaz Metan Mediaş şi a ajuns la un acord cu FCSB pentru a semna un contract din vara acestui an

Referitor la achiziţii, Iorănescu a spus că Marian Pleaşcă este singura certitudine pentru echipa sa în această iarnă: "Marian Pleaşcă este în oraş, el se va aşeza la masă cu conducerea. Eu mi-am dat acordul şi dacă din punct de vedere juridic totul este OK, atunci va îmbrăca din această iarnă tricoul Gazului. În afara lui nu vor mai fi noutăţi deocamdată. Perioada e scurtă şi vreau să fim în formulă completă cât mai repede".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.