Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maradona, atac la fotbaliștii argentinieni, după umilința cu Columbia: 'Tricoul trebuie să-l simțiți, nenorociților!'

diego maradona

Argentina a început cu un eșec ediția din acest an a Copa America, vineri, contra Columbiei, scor 0-2, iar legendarul Diego Armando Maradona (58 de ani) a răbufnit, criticându-i aspru pe conaționalii săi, informează MEDIAFAX.

Într-un interviu acordat celor de la TyC Sports, Maradona a declarat: "Realizați că până și Tonga ne poate bate, nu? Avem un prestigiu construit prin șuturi și pumni. Amintiți-vă cum a fost în Peru, ne-au spart autocarul. Ce a mai rămas din asta? Ce înseamnă acest tricou? Tricoul ăsta trebuie să-l simțiți, nenorociților!"

Citește și: Stelian Tănase profețește DEZASTRUL pentru PSD-ul condus de Viorica Dăncilă: pronostic pentru prezidențiale

Maradona, considerat drept unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, a câștigat Campionatul Mondial din 1986 alături de Argentina. Acesta a evoluat în 90 de partide pentru sud-americani, reușind 34 de goluri. "El Pibe D'Oro" a și antrenat echipa națională a Argentinei, în perioada 2008-2010.

Vineri, Maradona a demisionat din funcţia de manager al echipei Dorados de Sinaloa, din liga a doua mexicană, din cauza problemelor de sănătate pe care le are fostul fotbalist.

Citește și: STUDIU: Tehnologia 5G în România va determina schimbări ample în infrastructura reţelelor de telecomunicaţii

După înfrângerea suferită de Argentina, marți, 0-2, împotriva Columbiei, naționala lui Scaloni este ultima în grupa B, din care mai fac parte Paraguay și Qatar. În următorul meci, "Pumele" vor înfrunta Paraguay.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.