Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maramureş: Ionel Bogdan (PNL) face apel la alegători pentru a spori prezenţa la vot

2mnews.ro
ionel bogdan

Candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş, Ionel Bogdan, care e şi liderul organizaţiei judeţene a liberalilor, a lansat, duminică seara, un apel către alegătorii din judeţ cetăţeni să iasă la vot în orele rămase până la închiderea urnelor, anunță AGERPRES.

"Mai avem trei ore până la închiderea urnelor de vot, acum este o mobilizare bună pe judeţul Maramureş, suntem doar cu un procent sub prezenţa din 2016 şi vreau să vă mulţumesc tuturor că v-aţi prezentat la urne şi v-aţi exprimat votul dvs, pentru viitorul judeţului Maramureş. Este un moment important şi cred că dacă fiecare dintre noi ne rupem 15 minute din următoarele trei ore, putem schimba Maramureşul. Putem schimba soarta judeţului Maramureş.

Aşa că, haideţi cu toţii în următoarele ore, exprimaţi-vă votul ! Mobilizaţi vecinii, rudele, prietenii şi mergeţi cu toţii la vot ! Este o şansă unică pentru judeţul Maramureş ! O şansă de a schimba în bine judeţul Maramureş! O şansă de a aduce în judeţul Maramureş investiţii şi dezvoltare. Haideţi cu toţii la vot să schimbăm soarta judeţului Maramureş", spune Ionel Bogdan, în apelul lansat pe pagina sa de facebook.

Ionel Bogan ocupă în prezent funcţia de secretar de stat în Cancelaria Guvernului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.