Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu acuză TVR că i-a anulat emisiunea: 'Păi ce face domnul Iohannis? Unde este libertatea de exprimare?'

PSD
Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, acuză TVR că a anulat emisiunea „România 9”, la care trebuia să participe joi, de la ora 17.00. Emisiunea a fost scoasă pur și simplu de pe post, a declarat Ciolacu la Antena 3.

„Este o nemerncie. Pur și simplu mi-au anulat emisiunea de la TVR. Adică televiziunea publică anulează emisiunea opoziției. Păi ce face domnul Iohannis, nu ar trebui să fie el responsabil să urmărească respectarea Constituției. Unde este libertatea de exprimare? După 30 de ani de la Revoluție, uitați ce nenorocire se întâmplă…ce abuz…să nu avem dreptul să vorbim”, a declarat Ciolacu.

Ionuţ Cristache a reclamat joi, pe Facebook, o presupusă cenzură din partea conducerii TVR, care, spune el, a decis să înlocuiască două ediţii ale emisiunii lui „România 9”, una dintre ele avându-l invitat pe liderul PSD Marcel Ciolacu, cu ediţii speciale.

Cristache a semnalat că cele două ediţii ale emisiunii lui de la televiziunea publică au fost scoase din program în urma unei acţiuni pe care el a intentat-o TVR.

„Tocmai am fost anuntaţi de conducerea TVR, mai exact de Eduard Darvariu, că emisiunea #Romania9 de azi, ca şi cea de ieri, este scoasă de pe post şi înlocuită cu o ediţie specială! Asta în condiţiile în care invitatul zilei era cunoscut, era de interes public ca vocea celui mai mare partid din opoziţie să se audă la televiziunea publică, în contextul crizei actuale! Aşa înţelege conducerea televiziunii publice libertatea presei!”

După mai puţin de două ore, el a adăugat: „În urmă cu 2 zile mi-a fost respins apelul în acţiunea pe care am intentat-o TVR. Imediat după respingerea acţiunii de către Tribunalul Bucureşti, dna. pdg Ramona Săseanu, prima dată de la preluarea interimatului conducerii TVR, m-a invitat în scris «pentru a analiza termenii colaborării»! Am refuzat! Imediat am fost anunţat că emisiunea de miercuri iese de pe post şi mai apoi, cea de azi! Argumentul, «ediţie specială», fără ca subsemnatul să poată acţiona în vreun fel!#LibertateaPresei”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.