Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu: Guvernul a dat într-o noapte două miliarde pentru primăriile PNL, dar nu are 20 de milioane pentru mineri? / VIDEO

Inquam Photos / George Calin
Marcel Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat duminică seară la Antena 3 că minerii din Valea Jiului nu și-au primit tichetele de masă din martie anul trecut și au restanțe și la salarii, suma totală necesară plăților restante fiind de 20 de milioane de lei. Cu toate astea, a precizat liderul PSD, Guvernul nu a rezolva încă problema deși pentru primăriile liberali a dat două miliarde de lei „într-o noapte”.

„Este o indolenta aproape criminala. Minerii nu revendica mariri de salarii, nuc cer alte beneficii sau sporuri, ci doar sa-si primeasca banii, salariul lor, pentru munca prestata. Vorbim de 3.300 de mineri cu totii in Valea Jiului, nu vorbim de o situatie pe care sa nu o poti gestiona guvernamental. Sumele datorate catre mineri sunt de 12 milioane la tichetele de masa neplatate din martie anul trecut si de 8 milioane de lei pentru transport si salariile restante. Vorbim de 20 milioane lei in total. Exista la dispozitia premierului Fondul de Rezerva. Nu deblochezi acesti bani, tii o bomba sociala, dar cand a fost vorba sa dai 2 miliarde de lei la administratiile PNL acest lucru s-a facut intr-o noapte. Nu este o suma pe care statul roman sa nu si-o permita”, a declarat Marcel Ciolacu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.